Op de ‘Moulin’ kookt CLIP zelf. We kunnen hier spreken van culinaire hoogstandjes om je duimen en vingers bij af te likken. Oordeel zelf:
Op het ontbijtbuffet staan er fruitsap, (chocolade)melk, thee, koffie, brood, confituur, choco, kaas, ham, ontbijtgranen en een warm extraatje zoals een croissant, chocoladebroodje, omelet, gewonnen brood, pancakes…
Het middagmaal is een gevarieerde buffetformule waar je – naast brood met kaas en charcuterie – diverse pastasalades en een warme snack (croque monsieur, quiche, pizzabaguette, wrap…) kan eten.
Om drie uur toveren de koks iets lekkers te voorschijn zoals een pannenkoek, cake, chocolademousse, smoothies…
’s Avonds is er een driegangenmenu. Wat dacht je van de volgende “kaart”
- Voorgerecht: verse soep, cavaillon met gerookte ham, huisgemaakte loempia’s…
- Hoofdgerecht: diverse pasta’s, BBQ, huisgemaakte pizza, vol-au-vent met friet…
- Nagerecht: verse fruitsla, appeltaart met ijs, tiramisu, crumble…
Permanent zijn er fruit en fris water beschikbaar. Deze stages zijn een culinair succes. Uiteraard veronderstelt dit enige hulp, bvb. bij de afwas. Daar maken we een echt groepsgebeuren van, al dan niet op een discodeuntje. We noemen het dan ook niet voor niks “Aquafun”.