Op de ‘Moulin’ kookt CLIP zelf. We kunnen hier spreken van culinaire hoogstandjes om je vingers bij af te likken. Oordeel zelf:
Op het ontbijtbuffet staan er fruitsap, (chocolade)melk, thee, koffie, brood, confituur, choco, kaas, ham, ontbijtgranen en een warm extraatje zoals een croissant, chocoladebroodje, omelet, gewonnen brood, pancakes…
Het middagmaal is een gevarieerde buffetformule waar je – naast brood met kaas en charcuterie – diverse pastasalades en een warme snack (croque monsieur, quiche, pizzabaguette, wrap…) kan eten.
Om drie uur toveren de koks iets hartelijks te voorschijn zoals een pannenkoek, cake, chocolademousse, smoothies…
’s Avonds is er een driegangenmenu. Wat dacht je van de volgende “kaart”:
•Voorgerecht: verse soep, cavaillon met gerookte ham, loempia’s…
•Hoofdgerecht: diverse pasta’s, BBQ, huisgemaakte pizza, vol-au-vent met friet…
•Nagerecht: verse fruitsla, appeltaart met ijs, tiramisu, crumble…
Fruit en fris water zijn permanent beschikbaar. Deze stages zijn dan ook een culinair succes. Uiteraard veronderstelt dit enige hulp, bv. bij de afwas, een echt groepsgebeuren, al dan niet op een discodeuntje.