fbpx

Meer info aanvragen

CLIP organiseert Franse en Engelse taalvakanties voor jongeren in Wallonië, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, Malta, New York… Vraag hier meer info aan! Wij sturen u zo snel mogelijk een e-mail of de brochure op. De nieuwe brochure komt elk jaar begin december online. Tussen juli en midden december worden er geen papieren brochures verstuurd.

CONTACTEER ONS

CLIP Taalvakanties vzw
Tervuursesteenweg 611
3001 Heverlee

0032 16 29 49 99
info@clipvakanties.be

Openingsuren
Maandag – donderdag: 9u – 18u
Vrijdag: 9u – 16u

Tijdens de kampen zijn wij 24u op 24u bereikbaar! 

Contactpersoon integriteit

Met vragen rond grensoverschrijdend gedrag kan je als deelnemer, vrijwilliger of monitor terecht bij de API, Aanspreekpunt Integriteit, binnen onze organisatie, CLIP vzw. Je kan bij de API terecht om elke vorm van lichamelijk, seksueel, moreel of psychisch gedrag waarvan jij vindt dat het over jouw grens gaat of over de grens van iemand anders te bespreken. Deze persoon is er in eerste instantie om te luisteren en vervolgens samen met de melder te bekijken hoe de situatie best kan worden aangepakt. De API probeert de situatie beter te begrijpen en contacteert eventueel andere betrokkenen of instanties. Dat gebeurt altijd in overleg met de persoon die de melding doet. De API volgt de situatie met de melder op tot alles afgehandeld is. Samen bekijken ze hoe de nazorg het beste aangepakt kan worden.

De API voor CLIP vzw is Stefanie Bultynck. Je kan haar bereiken via stefanieb@clipvakanties.be of telefonisch op het nummer 0495/88.19.27.

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox