fbpx

MIJN CLIPPROFIEL

Je CLIPprofiel heeft geen wachtwoord meer. Inloggen gebeurt via een loginlink, die je in elke e-mail terugvindt. Je kan ook surfen naar www.clipvakanties.be/mijn-clip en daar je e-mailadres ingeven. Je krijgt dan een loginlink toegestuurd (check zeker je spam!). 

Ouders met kinderen die reeds meegingen met CLIP kregen deze loginlink ook al per mail, samen met wat uitleg bij de omschakeling van systeem. 

Zoek op www.clipvakanties.be naar het kamp van je voorkeur en klik op “Inschrijven”. Je start zo automatisch de inschrijvingsprocedure. 

Had je al een account? Dan ben je misschien nog ingelogd. Anders krijg je de autolink toegestuurd nadat je je e-mailadres hebt ingevuld.

Ben je nieuw bij CLIP? Volg dan stap per stap de inschrijvingsprocedure. Na de inschrijving is je account aangemaakt en kan je zowel de gegevens van je kind als van jezelf verder aanvullen.

Door in te loggen op jouw CLIPprofiel. Bij Mijn Familie kan je de medische fiche(s) van je kind(eren) en de contactgegevens van jezelf en van je kind wijzigen. 

Betalingen gebeuren bij voorkeur online, dat kan zowel mobiel (a.d.h.v. een QR-code) als met de bankkaart. Betalen met een kredietkaart is niet mogelijk. 

Als je inschrijving bevestigd is, krijg je aan het einde van de inschrijvingsprocedure de mogelijkheid om het voorschot meteen te betalen. Dit is niet verplicht, je kan dit later ook nog vanuit jouw CLIPprofiel doen. Daarvoor ga je naar Mijn Betalingen, waar je kan kiezen om alles te betalen of een deel te betalen. Bovenaan kan je zien tegen welke datum er betalingen nodig zijn.

Voor kinderen van gescheiden ouders voorziet het systeem 2 opties.

  1. Er wordt 1 ouderprofiel aangemaakt, met twee e-mailadressen (mama – papa). Beide ouders hebben dan 100% dezelfde info, kunnen inloggen in het profiel (en dus wijzigingen doen aan het kamp, betalingen doen, …) en krijgen dezelfde kampmails (praktische info, betalingsherinnering, …)
  2. Er worden 2 ouderprofielen aangemaakt, en de kinderen worden aan beide ouders gelinkt. Elke ouder heeft dan zijn eigen profiel en ziet alle inschrijvingen van de kinderen, dus ook de inschrijving die uw ex-partner deed. Bewerken/betalen kan u enkel voor de inschrijvingen die u zélf plaatste, ook de kampmails krijgt u dan enkel voor de kampen die u zelf plaatste.

MIJN INSCHRIJVING

Ja, via Mijn Inschrijvingen kan je opties wijzigen tot 14 dagen voor de start van het kamp.

Dat kan. Je kan de namen van de vriendjes doorgeven tijdens de inschrijving. En op jouw CLIPprofiel bij Mijn Inschrijvingen kan je dit ook achteraf nog doorgeven, tot 7 dagen voor de start van het kamp. 

We proberen maximaal rekening te houden met vriendjes. Indien het leeftijdsverschil té groot is, kan het zijn dat we voorstellen om de taalactiviteiten toch in aparte groepen te doen. 

Dit kan je niet zelf doen online. Neem hiervoor contact op met CLIP via info@clipvakanties.be. De voorwaarden en annulatiekosten kan je raadplegen in onze algemene voorwaarden.

Elke deelnemer die in 2023 met ons op kamp ging, heeft recht op een DANKoupon. Deze gepersonaliseerde couponcode geeft je 2 x recht op een korting van €15. Je kan deze zelf gebruiken of uitdelen aan iemand anders.

Heb je je afgemeld van promotionele e-mails? Dan konden wij je DANKoupon niet versturen. Contacteer de bureau voor óf na je inschrijving en wij maken het in orde.

DANKoupon gevonden? Vul hem tijdens het inschrijven in bij het icoon van het cadeautje.

De bedrijfskorting vul je in bij ‘partnerkorting’. Je selecteert eerst welke bedrijfskorting (vb. Benefits at Work)  je wenst in te zetten en typt daarna de code die je van je werkgever kreeg. Lukt het niet? Neem dan contact met ons op.

Let op: de bedrijfskorting is niet geldig op de externaatskampen.

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox