Hongerige magen kunnen terecht in de verschillende à la carte restaurants en een selfservice restaurant waar quasi de hele dag iets te eten valt.
Ontbijt en (wanneer we aan boord zijn) lunch nemen we aan het buffet op het dek. Het ontbijt is rijkelijk: fruit, fruitsla, yoghurt, ontbijtgranen, brood, pistolets, croissants, ontbijtkoeken, charcuterie, gerookte zalm, eieren, fruitsap, koffie, thee… Er komt gewoon geen einde aan.
Wanneer we ‘s middags aan boord zijn, worden we verwend met een ruime keuze aan salades, pasta’s, vis, vlees en nagerechten (gebak, fruit…). Voor wie dit nog niet genoeg zou zijn, serveert de snackbar pizza’s, hamburgers, hotdogs en frietjes.
Het avondeten wordt à la carte in het restaurant geserveerd. Iedere dag verkennen we culinair een andere Italiaanse regio met bijbehorende streekgerechten (MSC is nu eenmaal een Italiaanse rederij). Je kan kiezen uit de verschillende gangen… of het allemaal nemen. De aangename bediening door je persoonlijke ober, krijg je er zomaar bij! Wedden dat je hier nooit met honger buitengaat?
Adembenemend en zeker een reden om wat langer op te blijven, is het ‘midnight buffet’ met prachtig gedecoreerde schotels en taarten… De kapitein verwelkomt de passagiers bovendien met een cocktail en een gala-avond met speciaal menu.