fbpx
vanaf €184,00
INSCHRIJVEN

De wondere wereld van … Engels om de hoek

Not Rated
Locatie

Sint-Pietersschool, Bierbeek

Aantal dagen

5 dagen, 9u-16u

Taal

Engels

Leeftijd

2012-2018

Hoogtepunten

Engels leren dicht bij huis

Deze vijfdaagse externaatsformule in Bierbeek is ideaal voor jongeren die liever thuis slapen en een perfecte opstap naar een residentiële taalvakantie achteraf.

Taal leren, een spel

Leren, actie en plezier maken zijn bij CLIP onlosmakelijk met elkaar verbonden. Engels leren wordt een spel!

Gedurende 5 voormiddagen krijg je drie uur taalateliers. In kleine groepen oefen je al kaartend werkwoorden en woordenschat in of zing je Engelse liedjes. Het is slechts een greep uit de gevarieerde taalactiviteiten die op elk weekmenu voorkomen.

Is dit les of animatie? Het zijn gewoon twee elementen van een verfrissende (to)taalformule die al heel wat jongeren aan den lijve hebben kunnen ondervinden.

Elke taalactiviteit brengt de jongeren maximaal in beweging. Zo leren we al dansend de lichaamsdelen en geven we een ‘bommetje’ door om de persoonlijke voornaamwoorden in te oefenen! Om de 45 minuten werken we rond een ander thema. De namen van de taalateliers liegen er dan ook niet om : “Meet my uncle Roger”, “It’s time for time”, “Baseball Bis”, “Animals at the Zoo”… Variatie troef!

Voor de jongste deelnemers, die nog nooit Engels op school hadden, is de formule een taalinitiatie, een eerste kennismaking met het Engels. Ze leren hun eerste woordjes

De oudere deelnemers vormen al zinnetjes en leren durven spreken. Je hebt nooit een schools gevoel. Je leert al spelend en speelt al lerend.

Hele dag taalacademie

We openen de deuren om 8u. Om 9u starten we met de taalateliers. ’s Middags eten we samen ons lunchpakket (niet inbegrepen). In de namiddag wisselen we knutsel- en sportactiviteiten af met andere animaties, zoals een leuke quiz of zang. Hierbij is het taalaspect nog altijd aanwezig en herhalen we de aangeleerde kennis van de voormiddag. Om 16u. eindigen de activiteiten en is er opvang tot 17u, Op vrijdag is er om 15u30 een toonmoment voor de ouders (30min).

Praktische info

Taalacademie Bierbeek 

Sint-Pietersschool
Kloosterstraat 2
3360 Bierbeek

CLIP kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of schade van persoonlijke spullen.

Diverse
Pen en papier
Lunch en drank
Created with Sketch.
vanaf   €184,00
Externaat

Taalinitiatie

juliDAGENCODE
08/07 - 12/075TAE02
augustusDAGENCODE
19/08 - 23/085TAE08

Organized by

Stefanie

Member Since 2019

Inclusief/Exclusief

  • Inbegrepen: Externaatsformule van 9u tot en met 16u. Opvang van 8u tot en met 17u.

  • CLIP taalvakanties vzw is door de overheid erkend als landelijke jeugdorganisatie. Daarom krijgen ouders van kinderen tot en met 13 jaar een fiscaal attest.

  • Niet inbegrepen: lunch (vergeet je lunchpakket niet)

Dit kan je ook interesseren ...

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox