fbpx
vanaf €249,00
INSCHRIJVEN

De wondere wereld van… Frans aan zee

Not Rated
Locatie

Bivakhuis Hoge Duin - De Sloep

Aantal dagen

5 dagen, 8u45-18u

Taal

Frans

Leeftijd

2011-2014

Hoogtepunten

Frans dicht bij huis

De laatste week van augustus is er ook een externaatsformule aan de kust: vijf dagen spelenderwijs een nieuwe taal leren! Wat gaan ze op school opkijken als je al zingend in het Frans toekomt.

Taal leren, een spel

Tijdens de taalateliers in de voormiddag oefen je al spelend werkwoorden en woordenschat in, zonder het besef dat dit leren is. Is het dan les of animatie? Het zijn twee elementen van een verfrissende (to)taalformule die al heel wat jongeren aan de lijve hebben ondervonden.

Elke taalactiviteit brengt de jongeren maximaal in beweging. Zo doen we bijvoorbeeld een stoelendans waarbij je zo snel mogelijk moet gaan zitten als je een specifiek woord hoort of leer je al zingend de lichaamsdelen. Om de 45 minuten werken we rond een ander thema. Variatie troef! De familie, de dieren, de kleuren, de cijfers en nog zoveel andere thema’s passeren al spelend de revue.

Voor de jongste deelnemers is de formule een taalinitiatie. Ze maken kennis met de, voor hen, vreemde taal en leren hun eerste woordjes.

De oudere deelnemers vormen hun eerste zinnetjes en leren durven spreken. Je hebt nooit een schools gevoel. Je leert al spelend en speelt al lerend.
Leuk en leerrijk!

Hele dag taalacademie

De deuren van de taalacademie openen vanaf 8u00. Om 8u45 starten we met de taalateliers. ’s Middags schuiven we met de deelnemers van de internaatsvakantie mee aan tafel voor de lunch (inbegrepen). In de namiddag wisselen knutsel- en sportactiviteiten af met andere animaties: zo rijden we met een gocart op de dijk van Nieuwpoort en zwemmen we in Sunparks!

Kies je voor het Frans, dan ga je met de bus op excursie naar Boulogne-sur-Mer. Hier zetten we in de praktijk om wat we in de taalateliers hebben geleerd.

Praktische info

Taalacademie Oostduinkerke 

Vakantiedomein Hoge Duin – De Sloep 

Kinderlaan 45-47
8670 Oostduinkerke

CLIP kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of schade van persoonlijke spullen.

Diverse
Pen en papier
Hervulbare drinkbus
Zwemkledij + handdoek
Slippers voor binnen
Reservekledij
Zonnecrème en aftersun
Zakgeld voor tijdens de excursies: €10
Created with Sketch.
vanaf   €249,00
Externaat

Taalinitiatie

augustusDAGENCODE
26/08 - 30/085TAF09

Organized by

Stefanie

Member Since 2019

Inclusief/Exclusief

  • Inbegrepen: Externaatsformule van 8u45 tot en met 18u. Opvang van 8u tot en met 18u; lunch; excursies 

  • CLIP taalvakanties vzw is door de overheid erkend als landelijke jeugdorganisatie. Daarom krijgen ouders van kinderen tot en met 13 jaar een fiscaal attest.

  • Niet inbegrepen: andere maaltijden

Dit kan je ook interesseren ...

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox