Onze zomer zag er in 2020 iets anders uit dan verwacht, maar toch slaagden we er in om een onvergetelijke én veilige zomer te creëren en beleven. Het jeugdwerk toonde dat plezier op een veilige manier wél mogelijk is! CLIP noteerde geen enkele COVID19-besmetting en dit dankzij het harde werk van iedereen, onze monitoren, deelnemers en de collega’s op het bureau.

CLIP zal ook komend seizoen steeds de weloverwogen beslissing nemen om een reis al dan niet te laten doorgaan. We volgen hierbij de reisadviezen nauwlettend op.

Gezondheid en verantwoordelijkheid blijven uiteraard onze prioriteit. Wij zullen, net als deze zomer, de richtlijnen van het Overlegcomité over het jeugdwerk nauwgezet opvolgen (bubbels, handgel, mondmaskers waar nodig, …). Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan richtlijnen voor buitenlandse jeugdvakanties.

CLIP is momenteel druk bezig met de organisatie van het komende winter- en zomerseizoen. Bij het opmaken van onze programma’s is nog niet geweten welke maatregelen (vb. busvervoer, gebruik van skiliften, grootte van de bubbels) er van toepassing zullen zijn. Zodra hier meer over geweten is, zullen wij jullie op de hoogte brengen.

Wanneer de overheid reizen naar bepaalde regio’s of landen verbiedt, krijgt u de kans om naar een andere locatie om te boeken in de mate van het mogelijke. Vorig jaar liet de overheid ons toe om vouchers uit te schrijven voor de reeds betaalde bedragen. Indien dit niet wordt hernomen, stort CLIP vzw u het volledige bedrag terug.

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox