Onze zomer zag er in 2020 iets anders uit dan verwacht, maar toch slaagden we er in om een onvergetelijke én veilige zomer te creëren en beleven. Het jeugdwerk toonde dat plezier op een veilige manier wél mogelijk is! CLIP noteerde geen enkele COVID19-patiënt en dit dankzij het harde werk van iedereen, onze monitoren, deelnemers en de collega’s op het bureau. En we hebben nog meer goed nieuws, want van onze minister mogen we op dezelfde manier verder gaan.

CLIP zal ook komend seizoen steeds de weloverwogen beslissing nemen om een reis al dan niet te laten doorgaan. We volgen hierbij de reisadviezen nauwlettend op.

Gezondheid en verantwoordelijkheid blijven uiteraard onze prioriteit. Wij zullen, net als deze zomer, de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad over het jeugdwerk nauwgezet opvolgen (bubbels, handgel, mondmaskers waar nodig, …). Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt aan richtlijnen voor buitenlandse jeugdvakanties.

Taalvakanties naar een oranje zone kunnen normaal wel doorgaan, mits verhoogde waakzaamheid. Wanneer het land van bestemming zich in een rode zone bevindt, dan annuleren we de reis en dan heeft u recht op een volledige terugbetaling (met uitzondering van de aangekochte annulatieverzekering) of een voucher.

CLIP is momenteel druk bezig met de organisatie van het komende winter- en zomerseizoen. Bij het opmaken van onze programma’s is nog niet geweten welke maatregelen (vb. busvervoer, gebruik van skiliften, grootte van de bubbels) er van toepassing zullen zijn. Zodra hier meer over geweten is, zullen wij jullie op de hoogte brengen.

Indien u zelf beslist om de reis te annuleren, dan gelden de normale annulatievoorwaarden.

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox